Imamo promašaj sezone u Premier ligi!
(Foto: Screenshot) Matt Ritchie ove sezone još nije postigao gol, a sada se uspio i propisno obrukati

Fudbaler Newcastlea se obrukao

Imamo promašaj sezone u Premier ligi!

Newcastle United u ovim trenucima gostuje kod Burnleyja i vodi sa 1:2.

Već nakon 23 minute igre popularne Svrake su vodile sa 0:2 i to zahvaljujući autogolu Meeja i golu Clarka, da bi Sam Vokes u 40. minuti smanjio na 1:2.

Tako se na poluvrijeme otišlo vodstvom Newcastlea od 1:2, a krilni fudbaler gostiju Matt Ritchie je u 50. minuti imao priliku dovesti svoju ekipu jako blizu trećoj pobjedi zaredom u Premier ligi.

Sa samo par metara je trebao gurnuti loptu u gol, ali je nekim čudom uspio promašiti. Bukvalno svi na stadionu su vidjeli loptu u golu, ali je Ritchie imao drugačije planove...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi