Spektakularan gol Mašića obilježio meč u Živinicama

Iskoristio grešku golmana Bosne

Spektakularan gol Mašića obilježio meč u Živinicama

M. Šljivak

Enis Mašić je junak današnje pobjede Slavena nad Bosnom iz Visokog.

Tim iz Živinica je slavio sa minimalnih 1:0, a Mašić je u 25. minuti postigao zaista spektakularan gol.

Uočio je fudbaler Slavena da je golman ekipe iz Visokog Amir Bekan loše postavljen, te ga je prekrasnim pogotkom savladao i na kraju je svom timu donio tri boda.

"Vidio sam da je golman loše postavljen i da je izašao sa linije. Odlučio sam šutirati i na kraju je lopta završila iza njegovih leđa. Velika pobjeda za nas, drago mi je što sam bio igrač odluke", rekao je Mašić za SportSport.ba nakon meča.

Slaven je nakon ovog trijumfa na 10. mjestu prvoligaške tabele sa 24 boda, koliko ima i devetoplasirani Rudar iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti