Imate li hrabrosti odigrati protiv Rome?

Vučica za pobjedu ne zna sedmicama, a slijedi joj gostovanje Veroni

Imate li hrabrosti odigrati protiv Rome?

Nakon što smo prošlog vikenda ostali uskraćeni za engleski Premiership, ove subote, nedjelje, ali i ponedjeljka ćemo uživati u utakmicama vjerovatno najbolje lige svijeta.

Osim Premiershipa, očekuju nas nova uzbuđenja u Ligue 1, Seriji A, Bundesligi i La Ligi.

Za početak odmah izdvajamo prvi subotnji dvoboj u Premiershipu i to onaj iz Burnleyja gdje će se sastati istoimeni domaćin i Manchester City. City je gotovo osigurao titulu šampiona i samo čudo može da ga u tome zaustavi, dok s druge strane Burnely nema pretjeranih ambicija kada je u pitanju pozicija na tabeli jer ne može ispasti, a u evropska takmičenja će teško. Ukoliko smatrate da City može nastaviti svoj sjajni niz protiv Burnelyja, kvota od 1,25 vam se vjerovatno neće mnogo isplatiti, ali hendikep na Građane iznosi 1,72 na Mozzart betu i jako je primamljiv.

Kada govorimo o Premiershipu, treba spomenuti i veliki derbi kojeg će u ovom kolu na Anfieldu odigrati Liverpool i Tottenham. Pijetlovi igraju očajno na teškim gostovanjima ove sezone, ali obzirom da Liverpoolu svaki tim u bilo kojem trenutku može postići gol, onda je kvota od 1,45 na "oba daju gol" čisti zicer.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nadalje, dolazimo i do Serije A, a izdvojit ćemo utakmicu između Verone i Rome. Roma igra očajan fudbal u posljednje vrijeme i utisak je da ekipa Eusebija Di Francesca nikoga ne može pobijediti. Ipak, bez obzira na to kvota na Vučicu je 'samo' 1,45 što ostavlja prostor da se tipuje na neko iznenađenje. Iako je Verona pretposljednja na tabeli, pobjedom u gostima protiv Fiorentine u posljednjem kolu je dokazala da može napraviti iznenađenja, a Mozzart bet za hrabrije nudi kvotu od čak 7 na pobjedu domaćina. Ukoliko smatrate da Roma neće pobijediti, a niste baš toliko hrabri da igrate čistog keca, onda je kvota na pobjedu domaćina ili remi (2,70) također veoma primamljiva za vas.

Za sami kraj bi mogli izdvojiti i jednu utakmicu iz Ligue 1, a u pitanju je okršaj Monaca i Lyona. Bilo ko ko prati kladionicu ovdje razmatra da odigra 'oba daju gol', a to uopšte nije loša ideja. Radi se o ekipama koje su veoma efikasne ove sezone, pa zato i ne čudi veoma niska kvota na ovo tipovanje (1,45).

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi