Immobile će biti spreman za Inter?

U pitanju samo blaža povreda

Immobile će biti spreman za Inter?

Napadač Lazija i prvi strijelac italijanskog šampionata Ciro Immobile bit će spreman za sami kraj sezone, prenose italijanski mediji. 

Iako se ranije nagađalo da je sezone za Immobilea vjerovatno gotova nakon povrede protiv Torina u gostima, ipak današnje informacije kažu da on nije rekao posljednju riječ.

Kako prenosi La Repubblica, Immobile je danas bio na dodatnim pregledima i utvrđeno je da je u pitanju samo prvi stupanj povrede zadnje lože te da bi italijanski reprezentativac trebao pauzirati tek dva meča.

To znači da će biti spreman za posljednje kolo kada njegov Lazio bude možda igrao odlučujući susret u borbi za Ligu prvaka protiv Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lazio je trenutno na četvrtoj poziciji, koja vodi u Ligu prvaka i ima četiri boda više od Intera koji je petoplasirani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi