Immobile ne voli San Siro: Kada god kročim na njega, odmah se sjetim...

Napadač Lazija otvorio dušu

Immobile ne voli San Siro: Kada god kročim na njega, odmah se sjetim...

Jedan od najboljih fudbalera italijanske Serije A Ciro Immobile ima noćne more zbog jedne utakmice. 

Kao što nam je svima dobro poznato, Italija se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a u odlučujućem meču je odigrala samo 0:0 na San Siro stadionu protiv Švedske. Prethodno su Šveđani slavili sa 1:0 na domaćem terenu i rezultat 0:0 sa San Sira im je donio veliki uspjeh.

Immobile je u razgovoru za Calciomercato.com otkrio da ga još uvijek muče noćne more vezane za tu utakmicu.

"Još uvijek imam loše uspomene na tu utakmicu i žao mi je što se to desilo. Mislim da ćemo žaliti čak i više kada počne Svjetsko prvenstvo", započeo je Ciro u razgovoru za Calciomercato.com i nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je loš trenutak u našim karijerama. Bila je to prilika da se iskupimo za loš nastup na Svjetskom prvenstvu 2014. godine. Da li često mislim na tu noć? Igrao sam od tada dva puta na San Siru i čim izađem na teren, samo razmišljam o toj noći. To je bio šok".

Podsjetimo, reprezentaciju Italije sada očekuju dvije prijateljske utakmice i to protiv Engleske i Argentine, a sve u sklopu priprema tih reprezentacija za Mundijal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi