Immobile: Nisam zabio mnogo golova, ali su važni

Zadovoljan svojim učinkom

Immobile: Nisam zabio mnogo golova, ali su važni

Italijanski fudbaler Ciro Immobile izjavio je da je zadovoljan svojim učinkom u Seriji A. 

Immobilee je u Lazio stigao ljetos nakon što je rimski klub otkupio njegov ugovor, a u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A je postigao ukupno 13 pogodaka i zadovoljan je onim što je dosad pokazao. 

"Rad se isplati i to vidu oni koji razumiju. Sretan sam zbog brojke od 13 golova, to ne izgleda mnogo, ali su važni jer su pomogli timu", izjavio je Immobile, čiju izjavu prenose italijanski mediji. 

Osvrnuo se Immobile i na naredni period. Pred Lazijom je 1. marta utakmica polufinala Kupa Italije protiv gradskog rivala Rome. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prvo ćemo razmišljati o Udineseu, nije lijepo gubiti bodove, a i želimo da se vratimo na pobjednički put na domaćem terenu. Poslije toga ćemo razmišljati o derbiju. To je navijačima važno i bilo bi lijepo da ih obradujemo", dodao je Immobile.

Immobile je, podsjetimo, prije epizode u Sevilli i Laziji još igrao za Torino, Borussiju, Juventus, Genou, Pescaru, Grosseto i Sienu. Za reprezentaciju Italije je dosad uknjižio 20 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi