Immobile učestvovao u žestokom udesu sa tramvajem

Sve se desio jutros

Immobile učestvovao u žestokom udesu sa tramvajem

Esmer Oštraković

Napadač Lazija, Ciro Immobile, jutros je imao nesreću u kojem je totalno uništen prednji dio njegovog automobila.

Sve se dogodilo na ulicama Rima, a prema prvim podacima koje su prenijeli italijanski mediji za nesreću je kriv vozač tramvaja.

Nekoliko ljudi koji su se vozili u tramvaju su bili povrijeđeni, te su potražili ljekarsku pomoć koja im je ubrzo pružena.

"Tramvaj je prošao kroz crveno svjetlo. Imao sam sreće i nisam teže povrijeđen. Nastradala mi je ruka, ali mislim da nije ništa ozbiljno", rekao je Immobile nakon nesreće.

Oglasi

Ukoliko zbog svega što se jutros bude desilo Immobile bude morao izbivati sa terena bit će to veliki udarac za Lazijo.

Naravno razlog je taj jer Immobile i ove sezone igra zaista fenomenalno i predvodi svoju ekipu, te je u 23 nastupa postigao 10 golova i upisao tri asistencije.

Immobile je u Lazio stigao 2016. godine iz Seville za oko 10 miliona eura, te je od tada nezamjenjiv u vrhu napada.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrao je Immobile u velikom broju klubova u Italiji, ali i van ove zemlje, te se može reći da je imao jako dobru karijeru.

Tako je nosio dress Seville, Torina, Borussije Dortmund, Juventusa, Genoe, Pescare, ali i nekih niželigaša u Italiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi