Immobile: Sutra mi je rođendan, ovo je odličan tajming

Napadač Lazija nakon pobjede nad Veronom i prvih golova nakon 44 dana

Immobile: Sutra mi je rođendan, ovo je odličan tajming

Lazio je večeras konačno prekinuo niz loših rezultata pobjedom od 2:0 nad Veronom. Junak Lazija je ponovo bio fantastični Ciro Immobile, ali napadač "nebeskoplavih" priznaje da je njegova ekipa bila izuzetno napeta prije ovog duela.

Ciro Immobile je konačno prekinuo svoj golgetersi post koji je trajao šest sedmica, a sa dva gola protiv Verone sada na svom kontu ima ukupno 22 u Seriji A.

"Sretan sam. Prošla su 44 dana, plus čitavo prvo poluvrijeme večeras, od kada sam zadnji put pronašao put do mreže... Večeras sam propuštao šanse koje bi obično pretvorio u gol da imam više samopouzdanja, ali uspio sam ostati smiren zahvaljujući mojim saigračima", poručio je Immobile nakon susreta, pa nastavio:

"Svi smo prolazili kroz težak period, tako da sam sretan zbog tri boda. Negativna serija nam nije oduzela vjeru u sebe, ali nas je učinila napetijima. Kada izgubite četiri utakmice u nizu sve se čini puno težim."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Loši periodi se dešavaju svima u fudbalu i samo zajedništvom ih možete prebroditi. Ekipa je večeras pokazala zrelost, a sutra mi je i rođendan tako da smo imali odličan tajming."

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi