Impresivna statistika Miralema Pjanića protiv Intera

Juve se oglasio na Facebooku

Impresivna statistika Miralema Pjanića protiv Intera

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa prije reprezentativne pauze slavili su u velikom derbiju protiv Intera u gostima sa 2:1.

Pobjedom protiv ljutog rivala Juventus je došao na prvu poziciju i sada ima jedan bod više u odnosu u pravo na drugoplasirani Inter. Junak Juventusa bio je Gonzalo Higuain koji je ušao s klupe i pogodio za konačnih 2:1.

No, jedan od najboljih na terenu ponovo je bio bh. reprezentativac Miralem Pjanić. On je odigrao cijeli meč, te je upisao asistenciju kod prvog gola Stare dama kojeg je postigao Paulo Dybala.

Juventus je objavio danas video impresivne statistike Pjanića koju je imao protiv Intera. Bh. veznjak je na ovom meču imao ukupno 100 dodira s loptom, te 71 uspješno dodavanje.

Pjanić je iznudio i tri prekršaja, te osvojio deset lopti. Naravno, pored toga treba dodati i asistenciju koju je ubilježio na samom otvaranju utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon reprezentativne pauze igrači Juventusa ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Seriji A kada će na svom terenu ugostiti Bolognu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

svasta
Impresivna??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi