Miralem Pjanić: Ako ćemo realno, mi smo osrednja reprezentacija, svaka pametna osoba to vidi

Iskreni kapiten

Miralem Pjanić: Ako ćemo realno, mi smo osrednja reprezentacija, svaka pametna osoba to vidi

E. Škorić

Miralem Pjanić je bio sasvim iskren nakon poraza u Atini.

Pjanić smatra da smo nadigrani, da su nas Grci u svemu nadmašili večeras i da su zasluženo slavili.

"Vrlo loša utakmica. Loše smo stajali na terenu. Grci su taktički dobro odigrali, na svakoj poziciji smo kasnili...", govori Pjanić i nastavlja:

"Ko je krivac? Mi smo krivac. Nažalost, više puta su nam se ove stvari desile u ovim kvalifikacijama, posebno na strani. Kući igramo skroz drugačije, na strani nismo osvojili ni boda. Nismo više ni zaslužili".

Glavni razlog što loše igramo u gostima?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nismo zrela ekipa. Mi smo osrednja reprezentacija, ako ćemo realno. Ne možemo se boriti za to prvo mjesto. Druge ekipe su puno zrelije i spremnije od nas i to je razlog. Svaka pametna osoba koja se razumije u fudbal, vidi i prepoznat će da nismo zreli. Nijednu dobru utakmicu osim u Italiji nismo dobro odigrali na strani. Moramo osvojiti barem tri boda u zadnje dvije utakmice da budemo treći", dodao je Pjanić.

Top Komentari

MirzaBarucic
S tobom na sredini, da. Realno, osrednja.
21 72
adis_D11
E moj Pjanicu s kakvim ti debilima igraš!
51 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi