Iniesta odgovorio na Veronov poziv

Šta je odlučio legendarni veznjak?

Iniesta odgovorio na Veronov poziv

A. Čaušević

Andres Iniesta, veznjak koji je obilježio jednu eru u Barceloni, već neko vrijeme nastupa za japanski tim, Vissel Kobe.

Legendarni Španac je nedavno dobio ponudu da poptiše ugovor sa Estudiantesom, ali je odlučio da se zahvali na pozivu Juana Sebastiana Verona te ostane u Japanu.

Veron je u svojim tim uspio dovesti Javiera Mascherana, nadao se da će njegovim putem krenuti i Iniesta, ali je bivši španski reprezentativac odlučio da ispoštuje ugovor s Vissel Kobeom.

Osim Estudiantesa Iniestu su u svojim redovima željela vidjeti još tri tima i to iz MLS-a, međutim on je odbio ponude Inter Miamija, LA Galaxyja i Seattle Soundersa.

iniesta se Vissel Kobeu pridružio 2018. godine nakon provedenih 16 godina na Nou Campu. Trenutni ugovor mu traje do 2021. godine i od svog dolaska do danas je na 37 utakmica zabio devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti