Insigne se dobro sjeća šta je bilo prije pet godina

Pred duel s Liverpoolom

Insigne se dobro sjeća šta je bilo prije pet godina

Edmir Škorić

Napolijev napadač Lorenzo Insigne kritikovan je nakon meča protiv Juventusa.

Napoli je poražen s 3:1 u Torinu, ali Insigne nije odigrao posebno dobar meč i bio je na meti kritičara.

"Kritike su dio posla. Uvijek razmišljam o tome da dam sve od sebe i da se poboljšam, ljudi smo i svakom može da se desi da pogriješi", rekao je Insigne, pa je dodao:

"Ne diraju me te kritike. Znam da ovo nije bila jedna od boljih partija, ali smiren sam i veselim se svakom narednom danu".

Insigneu i društvu slijedi težak duel sa Liverpoolom u Ligi prvaka, nakon što su u prvom kolu u Beogradu remizirali sa Crvenom zvezdom (0:0).

"Bit će ovo teška utakmica, ali ovakve svi volimo. Redsi su sjajni i imaju puno dobrih igrača, a po meni je Roberto Firmino jedan od ključnih u ekipi. Nadamo se dobroj utakmici", zaključio je Italijan.

Zanimljivo, prvi gol u Ligi prvaka zabio je prije pet godina protiv Borussije Dortmund.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da, da, sjećam se, tada je Borussiju trenirao Jurgen Klopp", poručio je Insigne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi