Napoli teško do pobjede, Insigne čovjek odluke

Serija A

Napoli teško do pobjede, Insigne čovjek odluke

E. Škorić

Napoli je u susretu četvrtog kola italijanske Serije A ostvario minimalnu pobjedu protiv Fiorentine (1:0).

Napoli je pred svojim navijačima na San Paolu došao do treće pobjede i sa devet bodova sada je uz b ok vodećem Juventusu, koji doduše ima i utakmicu manje.

I Fiorentina je dobro otvorila sezonu, pošto je u tri kola ostvarila dvije pobjede, pa je namučila Napoli, ali ipak nije uspjela da ostane neporažena.

Iako je i ranije bilo šansi, tek u 79. minuti je Lorenzo Insigne postigao pogodak za pobjedu Napolija nad gostima iz Firence.

Insigneu je ovo bio drugi pogodak ove sezone i uz Zielinskog je trenutno igrač u najboljoj formi kada je ovaj tim u pitanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 4. kolo:
Napoli - Fiorentina 1:0 (Insigne 79)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi