Insigne: Vidjet ćemo hoću li moći igrati protiv Intera

Napadač Napolija se povrijedio

Insigne: Vidjet ćemo hoću li moći igrati protiv Intera

Napadač Napolija Lorenzo Insigne povrijedio se tokom sinoćnjeg meča Lige šampiona protiv Manchester Cityja. 

Njegov Napoli je upisao poraz od 2:1 na gostovanju kod lidera Premiershipa, a Insigne je tokom drugog poluvremena zatražio izmjenu zbog problema sa aduktorom. 

Nakon utakmice je rekao da se osjeća bolje, ali da nije siguran hoće li igrati protiv Intera. 

"Trenutno se osjećam mnogo bolje nego u trenutku kada sam zatražio izmjenu. Vidjet ćemo sutra hoću li igrati protiv Intera", rekao je Insigne nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, ekipa Napolija je trenutni lider Serije A sa 24 boda iz prvih osam kola, a samo dva boda iza njih je Inter. Ove dvije ekipe sastat će se u subotu navečer na San Paolo stadionu, a svakako da bi za Napoli bio veliki problem eventualni izostanak Insignea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi