Inter pobjeđuje i kada ne igra dobro, Scudetto je jako blizu

Gol Darmiana bio je dovoljan

Inter pobjeđuje i kada ne igra dobro, Scudetto je jako blizu

E. Škorić

Nogometaši Intera su u susretu 30. kola Serije A slavili s minimalnih 1:0 protiv Cagliarija.

Inter je danas odigrao jako lošu utakmicu, ali i u takvim okolnostima je uspio doći do važne pobjede, pa je ponovo na plus 11 u odnosu na drugoplasirani Milan i osam kola prije kraja je jako blizu novom Scudettu.

U očajnoj utakmici protiv disciplinovanih gostiju iz Sardinije bio je dovoljan pogodak Darmiana u 77. minuti.

Kada već napadačima Intera nije pošlo za nogom da loptu pošalju u mrežu, učinio je to defanzivac Darmian nakon asistencije rezerviste Hakimija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter je zasluženo slavio iako se očekivalo više od izabranika Antonija Contea danas, a u narednom kolu će gostovati Napoliju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
hahahahaha, ee jbg ako danas Inter nije igrao dobro onda ne znam, promasili su 10 dobrih sansi, Cagliari je imao puno srece.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi