Bivši igrač Milana smatra da bi Džeko bio idealan za Inter i da još nije kasno za  transfer

Dijamant je ranije bio blizu Intera

Bivši igrač Milana smatra da bi Džeko bio idealan za Inter i da još nije kasno za transfer

E. Škorić

Nekadašnji nogometaš Bologne, Palerma, Wolfsburga, Parme i Milana, Cristian Zaccardo, vjeruje da bi Edin Džeko bio sjajno pojačanje za Inter.

Bh. reprezentativac se u prošlosti dosta povezivao s Interom, ali na kraju je ostao dosljedan Romi. Zaccardo smatra da i u sada, u 35. godini, Džeko može da bude pravo pojačanje za trenutnog lidera Serije A.

"Džeko bi sigurno mogao biti opcija na tržištu. Inter mu se ranije približava. Pokušavali su ga kupiti u januaru i mislim da bi on bio jako dobar za Inter. Unatoč godinama, i dalje je sjajan napadač", rekao je Zaccardo.

Džeko je u Romu došao 2015. godine iz Manchester Cityja i u Italiji je postigao 116 golova na 251 utakmici, te je postao treći najbolji strijelac u historiji rimskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaccardo je također imao impresivnu karijeru, uglavnom igrajući u Seriji A, a bio je i član reprezentacije Italije koja je 2006. godine osvojila Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Pajver
I naravno bio bi mrtva rezerva A onda bi bh stručnjaci pisali jako Conte nema pojma baš kao što pišu i za Kumana
1 4
Zoilomas
Dzeko bi bio idealan u Juventusu
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi