Inter dogovorio pojačanje iz Bundeslige, sve će biti potvrđeno u narednih nekoliko dana
Lazaro bi uskoro trebao postati novi igrač Intera

Antonio Conte se i sam sastao sa igračem

Inter dogovorio pojačanje iz Bundeslige, sve će biti potvrđeno u narednih nekoliko dana

S. Pašalić

Kako pišu mediji u Italiji i Njemačkoj, igrač Herthe Valentino Lazaro bi trebao preći u Inter.

Gazzetta dello Sport prenosi da je Inter postigao dogovor sa igračem, a sada ostaje da završi posao sa Herthom koja zahtijeva 25 miliona eura, dok je navodno Inter ponudio 18 miliona, plus 2 miliona bonusa.

Očekuje se da će cijela stvar biti završena u narednih nekoliko dana, a navodno se i Antonio Conte sastao sa Lazarom i objasnio mu kakvi su njegovi planovi za narednu sezonu.

23-godišnji krilni igrač je 2017. godine stigao na posudbu u Herthu iz RB Salzburga, a 2018. godine ga je Hertha kupila za 6.5 miliona eura.

Lazaro je ove sezone odigrao ukupno 34 utakmice u kojima je postigao 3 gola, te je upisao 7 asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi