Inter dovodi golmana koji iz dna duše mrzi Juventus?
FOTO: EPA

Kao zamjenu za Handanovića

Inter dovodi golmana koji iz dna duše mrzi Juventus?

Esmer Oštraković

Obzirom na povredu koju je zadobio Samir Handanović, Inter ima problema sa golmanima, te razmišljaju o dovođenju kvalitetne zamjene.

Slobodan golman je Viviano, koji je bio u Interu, ali nije dobio pravu šansu.

Ipak, ovaj iskusni golman mogoa bi dobiti šansu da ponovo dođe u Inter, te da zamjeni povrijeđenog Handanovića.

Najveći razlog je taj što, osim što je jako dobar golman, on mrzi Juventus, a to je ono zašto bi ga navijači Intera dočekali raširenih ruku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nekoliko puta je u svojim izjavama govorio kako više slavi poraz Juventusa, nego pobjedu svoga kluba, što dovoljno govori o tome koliko ne voli Juventus.

Ostaje da vidimo da li će uprava Intera pokušati dovesti golmana, te da li će izbor biti upravo Viviano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DelPiero
"Nekoliko puta je u svojim izjavama govorio kako više slavi poraz Intera, nego pobjedu svoga kluba, što dovoljno govori o tome koliko ne voli Juventus." sportsport "novinari" impresioniraju iz dana u dan... Procita li iko clanak prije objave?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti