Padellija koštale katastrofalne greške, Inter dogovorio dolazak iskusnog golmana

Stiže kao slobodan igrač

Padellija koštale katastrofalne greške, Inter dogovorio dolazak iskusnog golmana

Endin Čaušević

Inter je sinoć pobijedio u velikom gradskom derbiju ekipu Milana sa 4:2 i vratio se na prvo mjesto Serije A.

Inter i Milan su odigrali fantastičan derbi na Meazzi, a na kraju su više slavlja imali igrači Intera koji su nakon nevjerovatnog preokreta pobijedili sa 4:2.

Milan je nakon prvog poluvremena vodio sa 2:0 i činilo se da će zadati veliki šamar svom rivalu. No, u drugom dijelu smo gledali nevjerovatan preokret Intera koji je na kraju uspio da dođe do tri boda i preuzme lidersko mjesto od Juventusa.

No, nakon utakmice na velikom udaru navijača Intera našao se golman Daniele Padelli koji je napravio dvije katastrofalne greške kod golova Rebića i Ibrahimovića.

Padelli brani već drugi meč jer je Samir Handanović van terena zbog povrede prsta, te neće biti na golu Intera još mjesec dana. Iako je Padelli dobio šansu on je nije iskoristio i u Interu žele dovesti novog golmana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttomercato prenosi da je Inter kontaktirao Emiliana Viviana koji je slobodan igrač nakon što je krajem septembra prošle godine napustio Sporting iz Lisabona. Viviano još uvijek nije pronašao klub, no čini se da će karijeru neočekivano nastaviti u Interu.

Ovaj 34-godišnji golman će s klubom s Meazze potpisati ugovor do kraja ove sezone. Ljekarski pregledi zakazani su za sutra kada će biti ozvaničen dolazak iskusnog golmana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi