Juventusovo nećkanje iskoristit će ljuti rival?

Miralem Pjanić u pregovorima s Interom?

Juventusovo nećkanje iskoristit će ljuti rival?

Edmir Škorić

Izvršni direktor Intera Beppe Marotta navodno je ušao u pregovore s veznjakom Barcelone Miralemom Pjanićem.

Bivši igrač Juventusa povezivan je s povratkom na stadion Allianz, ali Stara dama trenutno radi na potpisivanju Manuela Locatellija iz Sassuola, a Pjanić bi mogao potražiti negdje drugdje svoju sreću.

Bh. reprezentativac je prošlog lkjeta prešao u Barcelonu u razmjeni u kojoj je Arthur došao u Juventus, ali nakon samo jedne sezone Pjanić odlazi iz Katalonije. Otpisan je, poručeno mu je da traži sebi novi klub i da može da ide bez obeštećenja.

Iako se trenutno najviše pregovara s Juventusom, sada se u utrku uključio Inter, koji će pokušati dovesti bivšeg veznjaka Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Činjenica da je faktički slobodan tjera mnoge timove da razmatraju mogućnost dovođenja Pjanića i povratak u Italiju izgleda kao gotova stvar, samo je još pitanje u koji klub.

Inače, Pjanić je odigrao nekoliko minuta jučer proti Stuttgarta u prijateljskoj utakmici, no i sam zna da Ronald Koeman na njega ne računa u novoj sezoni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi