Inter ne bira način da dovede Vidala iz Barcelone

Conte ga želi

Inter ne bira način da dovede Vidala iz Barcelone

E. Oštraković

Inter očajnički želi dovesti Artura Vidala, te su spremni da ga isključe iz pregovora oko Lautara Martineza.

Naime, uprava Intera spremna je platiti za dovođenje ovog igrača, te ga isključiti iz potencijalne razmjene sa Barcelonom.

Čileanac je postao prvi izbor uprave Intera, a glavni razlog je Antonio Conte koji nikada nije krio da voli raditi sa Vidalom.

Ugovor Vidala ističe 2021. godine, a on će ovog mjeseca napuniti 33 godine, ali Inter je spreman platiti 15 miliona eura za njega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Barcelona nema ništa protiv transfera, ali su se nadali da će ga moći uključiti u razmjenu za Lautara Martineza, od čega čini se neće biti ništa.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi