"Inter nema novca za pojačanja, ali se služe trikovima, baš kao PSG i City"

Javier Tebas sasvim iskreno

"Inter nema novca za pojačanja, ali se služe trikovima, baš kao PSG i City"

M. Šljivak

Italijanski velikan Inter pokušao je dovesti hrvatskog fudbalera Luku Modrića iz madridskog Reala, ali u tom pokušaju Nerazzurri nisu bili uspješni.

Zato je tim sa Giuseppe Meazze uspio dovesti nekoliko igrača na posudbu uz opciju kupovine na kraju sezone, a upravo je ovakav potez znak da Inter nema novca.

Barem tako tvrdi prvi čovjek španske La Lige Javier Tebas koji je tim iz Milana stavio u isti koš sa timovima koji mu nisu dragi, PSG i Manchester City, a spomenuo je i Juventus.

"Ne sviđa mi se što smo izgubili igrača kao što je Cristiano Ronaldo. Trebamo se zapitati zašto igrači odlaze. Nije to sve greška naših klubova, već ono što rade druge ekipe, a ne bi smjeli", rekao je Tebas, a zatim je dodao:

"Ne sudim samo PSG-u već i Juventusu zbog potpisa Ronalda, ali i Interu. Inter nema novca za pojačanja, ali zatim ponude određenu sumu nova za koju se ne zna odakle potiče. Trikovi na tržištu? Za Juventus nisam siguran, vidjećemo kakav je Ronaldov ugovor tačno, ali Interov ugovor kojeg su ponudili za Modrića je imao skrivene trikove", smatra Tebas.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bez spominjana PSG-a nije moglo.

"PSG je klub koji se služi samo trikovima, baš kao i Manchester City. Oni su potpuno poremetili tržište, ali i medije"; završio je izlaganje Tebas.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi