Dok čeka Juventusov potez Icardi dobio ozbiljnu ponudu

Želi ga Napoli

Dok čeka Juventusov potez Icardi dobio ozbiljnu ponudu

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi gotovo sigurno ovog ljeta će napustiti Inter.

Za Icardija više nema mjesta na Meazzi nakon skandala iz prošle sezone kada je odbijao igrati, te je čak lažirao povredu. Inter je potvrdio da je Argentinac na prodaju, ali se još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru.

Icardi se povezivao najviše s prelaskom u Juventus za koji je navodno priznao da mu je želja da nastavi karijeru, ali klub iz Torina još uvijek nije napravio konkretan potez da ga dovede.

No, do Juventus razmatra tu opciju u borbu za Icardija uključio se Napoli. Kako prenose italijanski mediji klub iz Napulja je već kontaktirao Inter i jasno im dao do znanja da žele kupiti Argentinca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako ponuda Juventusa nije stigla Icardi sve ozbiljnije razmatra mogućnost da ide u Napoli jer mu je jasno da u Interu sigurno neće igrati ukoliko ostane.

Aurelio De Laurentiis je razgovarao s Wandom i Icardijem i ponudio je argentinskom napadaču godišnju platu od deset miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi