Inter odabrao tri moguće zamjene za Lautara Martineza

Argentinca želi Barcelona

Inter odabrao tri moguće zamjene za Lautara Martineza

A. Čaušević

Inter ne želi ništa prepustiti slučaju te već radi na mogućim zamjenama za Lautara Martineza. 

Dolaskom Antonija Contea na klupu Intera Martinez je eksplodirao ove sezone, 22-godišnjak je već do sada zabio 16 golova i jedan je od najboljih igrača Serije A.

U posljednje vrijeme se učestalo piše kako će Barcelone aktivirati otkupnu klauzulu za argentinskog napadača zbog čega u milanskom klubu već rade na njegovoj zamjeni.

Nerazzurri su odabrali trojicu igrača kao moguće zamjene. Radi se o Timu Werneru (RB Leipzig), Pierre-Emericku Aubameyangu (Arsenal) i Anthonyju Martialu (Manchester United).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na Giuseppe Meazzu je već stiglo niz igrača iz Premiershipa, najzvučnija imena su svakako Christian Eriksen i Romelu Lukaku tako da neće biti iznenađenje ukoliko njihovim stopama krenu Martial ili Aubamyang.

Werner je već na cifri od 27 golova i on bi sigurno bio najbolja zamjena za Lautara, ali Nerazzurri će imati žestoku konkurenciju u vidu Liverpoola.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ni jedan od ovih nece doci, Inter dovodi za male pare, Lukaku je samo placen veliku cifru, ostali po 20 miliona ili gratis..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi