Inter odredio cijenu za Škrinjara: Ko je spreman to da plati?

Slovak na transfer listi

Inter odredio cijenu za Škrinjara: Ko je spreman to da plati?

E. Škorić

Manchester City je jedan od najzainteresovanijih klubova za Slovaka, a Inter se nada da će dobro unovčiti njegovu prodaju.

Pep Guardiola želi za narednu sezonu imati još kvalitetniju odbrani, a najveće probleme predstavljaju mu štoperi. Bilo je dosta povreda, dosta propusta u zadnjoj liniji Cityja tokom minule sezone, pa je španski stručnjak zaključio da je rješenje uložiti novac u novog igrača.

Interov Milan Škrinjar nameće se kao idealno rješenje, no Italijani izuzetno cijene slovačkog reprezenativca i nisu spremni da ga se odreknu za manje od 80 miliona eura.

Ostaje nam da vidimo je li City spreman platiti toliko novca za bivšeg igrača Sampdorije, koji je ove sezone odigrao 32 meča u dresu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Škrinjar je ponikao u Žilini, igrao je i za Zlate Moravče, a zanimljivo da je nedavno prekinuo dugi niz Mareka Hamšika, dobivši priznanje za najboljeg nogometaša Slovačke.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi