Inter primorao Lukakua da se izvini zbog "dugog jezika"

Rekao nešto što očigledno nije smio

Inter primorao Lukakua da se izvini zbog "dugog jezika"

A. Čaušević

Romelu Lukaku je bio primoran da uputi izvinjenje nakon izjave da su čak 23 od 25 igrača Intera bili bolesni krajem januara. 

Lukaku je u razgovoru uživo putem Instagrama Kat Kerkhofs, belgijskoj TV novinarki i supruzi Napolijevog napadača Driesa Mertensa iznio neke nevjerovatne informacije.

"Imali smo slobodnu sedmicu u decembru, vratili smo se na posao i kunem se da je 23 od 25 igrača bilo bolesno. Ne šalim se. Igrali smo protiv Cagliarija i nakon otprilike 25 minuta jedan od naših defanzivaca morao je napustiti teren. Nije mogao nastaviti i gotovo se onesvijestio", kazao je Lukaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon što su u milanskom klubu čuli za ovu izjavu od Belgijanca su momentalno zatražili da se izvini. Sjajni napadač je to uradio, a Nerazzurri su prihvatli izvinjenje.

Iako je prekršio klupski kodeks strijelac 23 gola na 35 ovosezonskih utakmica neće biti sankcionisan zbog "predugog jezika".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi