Inter prihvatio ponudu za Maura Icardija

Konačno napušta Meazzu?

Inter prihvatio ponudu za Maura Icardija

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi još uvijek nije našao novi klub iako je još prije dva mjeseca Antonio Conte jasno poručio da ne računa na njega.

Icardi je izgubio mjesto u ekipi Intera nakon nekoliko skandala iz prošle sezone i jasno mu je poručeno da može pronaći novi klub jer u Interu više ne računaju na njegove usluge.

Argentinski napadač pokazao je veliku želju da pređe u Juventus, ali su iz Intera poručili da ga neće prodati najvećem rivalu. Pojavila se mogućnost da pređe u Romu, ali je to palo u vodu nakon što je Edin Džeko produžio ugovor s Vučicom.

Italijanski mediji prenose da je Icardiju jedina opcija sada Napoli koji je itekako zainteresovan za njega. Napoli želi da ga dovede prije početka sezone i čini se da je još ostalo samo da dogovore uslove ugovora s Icardijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tuttosport je objavio jutros da je Inter prihvatio ponudu Napolija za Icardija vrijednu 60 miliona eura. No, Napolitancima sada slijedi dogovor s Icardijem i Wandom što sigurno neće biti nimalo lako.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi