Inter prodaje Gabigola, pronašao se kupac za 22 miliona eura
Barbosa je u Santosu na posudbi dao 18 golova na 35 mečeva i sve je izglednije da se neće vraćati u Evropu

Flamengo želi da ga potpiše

Inter prodaje Gabigola, pronašao se kupac za 22 miliona eura

Edmir Škorić

Brazilski Flamengo spreman je a otkupi ugovor Gabriela Barbose za 22 miliona eura.

Flamengo je prodao Lucasa Paquetu u Milan i od zarade će navodno da dovede nekoliko igrača, a među njima je i Barbosa, poznat kao Gabigol.

On je imao vrhunsku sezonu u Santosu, pa je otišao u Inter, no u Evropi se nije najbolje snašao. Vratio se u Santos na posudbu, ali je izvjesno da tu neće ostati.

Flamengo je sada navodno spreman da ga plati 22 miliona eura Interu, koji također nema ništa protiv da ga proda s obzirom da neće biti u planovima trenera Luciana Spallettija, iako ga je klub prije dvije godine platio 33,5 mil. eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Brazilac je zabio samo jedan gol za Flamengo i nikada nije odigrao nijednu utakmicu kao starter. U Santosu je na posudbi odigrao 35 mečeva i dao je 18 pogodaka, pa očigledno da i dalje posjeduje određen kvalitet.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dobojan90
Bolan Škoricu nije igrao covhek nikad za Flamengo, u Interu je postigao jedan gol! Novinara i govana majko mila!!!
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi