Stižu nove informacije s Apenina: Edina Džeku želi i Inter, ponuda je već spremna

Krenuo "lov" na Dijamanta

Stižu nove informacije s Apenina: Edina Džeku želi i Inter, ponuda je već spremna

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko danas je glavna tema italijanske javnosti zbog navodnog sukoba s Paulom Fonsecom.

Džeko danas nije u konkurenciji za meč protiv Spezije, a Fonseca je poručio da ga nema u sastavu zbog povrede. No, mnogi vjeruju da to nije tačno, te da su Džeko i Fonseca u dosta lošim odnosima u posljednje vrijeme.

Zbog toga se uveliko počelo špekulisati da Roma želi prodati Džeku, a do kraja zimskog prelaznog roka imaju još svega osam dana.

Jutros je objavljeno da je Roma ponudila PSG-u Džeku na posudbu u zamjenu za Maura Icardija, ali su oni to odbili. No, samo nekoliko sati kasnije stižu nove špekulacije s Apenina.

Ovaj put Calciomercato je objavio da je Inter pokazao ozbiljan interes da iskoristi Džekinu situaciju. Poznato je da Dijamant bio na meti Intera prije nekoliko godina i da je bio na korak od Meazze, ali na kraju od transfera nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter će sigurno pokušati dovesti Džeku jer bi na taj način jednim udarcem ubili dvije muhe. Naime, iz Intera će Romi ponuditi Christiana Eriksena u zamjenu za Džeku jer i oni pokušavaju već neko vrijeme da se riješe Danca.

Očekuje se da će Inter uskoro poslati i zvaničnu potvrdu i bit će zanimljivo vidjeti kakav će biti odgovor iz Rima, te da li ćemo Džeku neočekivano gledati u dresu Intera.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
TELEVISA PRESENTA...ZAGLUPLJUJU nas u svim ZIVOTNIM SFERAMA..
2 5
Zgembic
Hahahaha evo sportsport opet po starom, poceli ste opet da trazite klikove
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi