Inter se ne šali: Spalletti želi veliku zvijezdu za Ligu prvaka

Nerazzurri počeli sa pojačavanjem

Inter se ne šali: Spalletti želi veliku zvijezdu za Ligu prvaka

Nakon što se plasirao u Ligu šampiona Inter je već počeo da traži adekvatna pojačanja za najelitnije fudbalsko takmičenje na svijetu. 

Trener Luciano Spalletti i uprava kluba neće ništa prepustiti slučaju i žele da stvore ekipu koja se može takmičiti na najvišem nivou koja neće biti u podređenom položaju u odnosu na najbolje evropske timove.

Upravo zbog toga već je održan sastanak sa agentom Alessandrom Beltramijem, čovjekom koji zastupa Nicolu Barellu i Radju Nainggolana. Upravo je ovaj drugi prva meta Intera u ovom trenutku.

Podsjetimo, on se i ranije povezivao sa prelaskom u Nerazzurre, a čini se kako su se sada kockice za obje strane konačno poklopile. Prednost Intera u odnosu na prethodne prelazne rokove je naravno Liga prvaka, ali i trener Luciano Spalletti koji je već sarađivao u Romi sa Nainggolanom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svakom slučaju, ako bi do transfera na kraju došlo, logično da bi to bilo iznenađenje obzirom da bi Nainggolan prešao u klub koji nema toliko uspjeha kao Roma proteklih godina.

Osim njega, već smo pomenuli da je želja i Barella, a riječ je o 21-godišnjem fudbaleru Cagliarija koji igra u veznom redu i koji je u prethodnoj sezoni odigrao 34 utakmice u Seriji A te je postigao šest golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi