Postaje ozbiljno: Interu je stigla primamljiva ponuda za Icardija
Foto: EPA

Chelsea traži napadača

Postaje ozbiljno: Interu je stigla primamljiva ponuda za Icardija

Midhat Šljivak

Ekipa Intera večeras je navodno dobila jako primamljivu ponudu za argentinskog napadača Maura Icardija.

Mediji u Italiji i Španiji objavili su večeras kako je Chelsea uputio ponudu na adresu ekipe iz Milana i ona glasi - 40 miliona eura plus Alvaro Morata za Maura Icardija.

Ova ponuda Plavaca svakako je veoma primamljiva. Ipak, supruga argentinskog napadača Wanda Nara je jučer objavila kako njen muž ostaje u Interu, ali se iz ovog tima još nisu oglasili.

Prethodnih mjeseci spominjala se mogućnost njegovog odlaska sa Giuseppe Meazze, ali Nerazzurri traže ogromnih 110 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To im je prilika da zarade odličan novac jer ova klauzula ističe 15. jula. Morata i 40 miliona eura je dobra ponuda, a vidjećemo šta će u italijanskom timu odlučiti.

Icardi je protekle sezone postigao 29 golova i vodio je Inter do Lige prvaka, ali mu to nije pomoglo da dobije poziv u reprezentaciju Argentine za Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti