Poznati sastavi za duel Intera i Spezije: Inzaghi napravio mali miks

Vandredno 15. kolo Serije A

Poznati sastavi za duel Intera i Spezije: Inzaghi napravio mali miks

H. Zilić

Duel vandrednog 15. kola Serije A od 18:30 odigrat će Inter i Spezija.

Inter u ovaj meč ulazi kao favorit pa je trener Nerazzura Simeone Inzaghi malo miksao sastav.

Inter će istrčati u sastavu: Handanović, Brozović, Calhanoglu, Correa, D'Ambrosio, Dimarco, Dumfries, Martinez, Gagliardini, Perišić i Škriniar.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iz priloženog vidimo da naš Edin Džeko nije u stratnoj postavi i svoju priliku će čekati sa klupe za rezervne fudbalere.

Pored Džeke na klupi Intera su još: Cordaz, Radu, Sanchez, Vecino, Sensi, Vidal, Barella, Cortinovic, Zanotti, Carboni i Satirano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi