Inter spreman odbiti paklenu ponudu iz Engleske

Lautaro ostaje po svaku cijenu

Inter spreman odbiti paklenu ponudu iz Engleske

Edmir Škorić

Argentinski napadač ostaje na Giuseppe Meazzi.

Sportitalia tvrdi da italijanski trener Antonio Conte želi ponovo raditi s Lautarom Martinezom i da je Tottenham spremio ponudu Interu od čak 90 miliona eura, ali to neće biti dovoljno jer i igrač i klub nemaju namjeru da se raziđu ovog ljeta.

Lautaro ima 105 miliona eura visinu odštetne klauzule u ugovoru s Interom, a ranije se povezivaao s Barcelonom i Arsenalom.

Međutim, Martinez i njegov agent više puta su izjavili da ne žele napustiti Inter, pogotovo ne nakon potpisivanja novog ugovora u oktobru 2021. koji traje do juna 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lautaro će ostati bitan faktor u timu Intera iako se očekuju dolasci novih napadača u vidu Paula Dybale i Romelua Lukakua.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Ako je istina da dovode Lukakua i Dibalu mogu onda ladno prodati Martineza. Sva trojica ne mogu na teren istovremeno jer bi bili previše ofanzivni, a koga god stavi na klupu tinjaće nezadovoljstvo...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi