23

Komentari (23)

IMPERATOR
Ovaj smrdljivi Inter nije u stanju dovesti našeg Džeku, a da dovedu Messija!?Ubjedljivo najveće cicije na tržištu!!!
bistrik87
Za 260 miliona eura mogu kupit 4 igraca da su beton
ryan.giggs
Nema Inter za kifle, a kamoli za Messija.
ekstravaganzni.
Najveci ikad !
Nele.
Ma nece on nigdje zato sto zna da se nigdje nebi uklopio kao u Barseloni. Vidi kako mu ne ide ni s repkom jer nema ovih koji ga guraju. I u Barsi je losiji jer se mijenjaju saigraci a i godine stezu.
Adnanos
Ali 65 miliona godisnje je 65 miliona
Adnanos
Plus sponzorski ugovori i to je 100 miliona
MirzaBarucic
@Nele. Vidi se da se razumiješ u fudbal :))) Pa ko je drugi nosio Barcelonu prethodnih godina nego lično i samo Messi?
LOLLOL
E jesi pametan prokuzio si ga. Idiotskog komentara eto ti znas kako naajbolji igrac svih vremena i btw najbolji strijelac Argentine u historiji i to daleko i btw jedini igrac koji je bio najbolji igrac svjetskog prvenstva i copa americe vise od jednom nece moci da se uklopi negdje drugo. Lukaku i Pedro mogu ali ne moze Messi. To tokmak
Nele.
E to mu i jeste sad motiv. Hodanjem po terenu i slikanjem uzet lovu. Postujem.
Nele.
Sta je osvojio sa Argentinom?
Denchi
Tu no saves? Juegos Olimpicos , Cabron! :)
DamirS
E kad mi neko kaže ne ide mu s repkom.... Igrao 3 finala cope i 1 finale SP. Ko je pratio finala 2014, 2015 i 2016 mogao je vidjeti da je Messi bio daleko najbolji igrač. A druga je stvar što Higuainu ne možeš namjestiti šansi koliko on može profulati. 2014. na SP npr. Argentina ne bi ni grupu prošla da nije bilo Messija. 2018. se ne bi kvalifikovali da nije bilo njega. A ko repku dovede do 4 velika finala, pa koji idiot može reći da mu ne ide. Za Englesku se npr. može reći da im ne ide, jer nisu fanala vidjeli desetljećima ali nikako za Messija i Argentinu.
Uranija
@Nele. to pitanje ti je isto kao da pitaš zašto Zlatan Ibrahimović nije nikad osvojio ligu prvaka pa ni do finala nije dogurao, i zato mu treba reći da je loš igrač. Koji si ti kloc Bože ti mene sačuvaj, po tebi je onda Oliver Giroud bolji od Messija jer je prvak svijeta sa francuskom iako nije gola zabio ali po tvom mozgiću to nije bitno, osvojio je.hahahahaha
DamirT
Maestro
@Nele. Razumiš se u fudbal ko ja u bejzbol očigledno je
Noheat_killer
Nele.
Nisam rekao da je los igrac, svakako jedan od najboljih al da ne smije promjenit sredinu e to nesmije. A uostalom nek promjeni pa cemo vidjet.
Vuk13
Jeste najbolji igrac,ali da je sam nosio i nije bas,kao sto to niko nemoze,ponavljam kao navijac Reala da je najbolji ikad ali sam nemoze nista
Nele.
Pa sta su onda radili Cavi i Injesta? Fudbal nije atletika pa da vidis stopericu i kazes ko je najbolji. Po meni je cr7 bolji od njega. A ovo sve fanovi uefalone.
MirzaBarucic
Kad jedan Messi postigne preko 30 golova zadnjih 10 godina, uz to svake sezone ima najmanje 20 asistencija ... Šta je onda drugo nego LIČNO odgovoran za uspjehe Barce?
Uranija
@Vuk13 Vuče, ako odmah ne počneš navijati za Barcelonu onog Mirzubaručića ću ti ‘svezati’ za vrat, gotov si;)
Vuk13
Nemogu bratee nikako:)ako nista tebi za ljubav necu ih pljuvati...malo mi smeta kod njih sto su kao svi "zlatni"a vole dosta hinjske stvari radit...ako te put navede kroz srednju bosnu javis se pa cemo uz pice dogovorit da ti predjes na drugu stranu...:):)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.