Inter stigao u Torino, Conte će biti najsretniji što se igra bez navijača

Sutra Derby d'Italia

Inter stigao u Torino, Conte će biti najsretniji što se igra bez navijača

A. Čaušević

U slučaju da ne dođe do nekog velikog obrta Juventus i Inter će sutra odigrati svoj međusobni duel i to pred praznim tribanama Allianz stadiuma. 

Trener Nerazzurra Antonio Conte će biti možda i najsretniji što na tribinama torinskog stadiona neće biti publike jer bi u protivnom skoro cijeli susret trpio uvrede domaćih navijača.

Ekspedicija milanskog kluba je večeras doputovala u Torino gdje ih je dočekala grupa navjiača, a među njima je bilo i pristalica Juventusa.

Jedan od tifoza Bianconera je Contea nazvao izdajicom, dok su ostali prisutni dali podršku odličnom stručnjaku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conte je dugo godina bio kapiten Juventusa, u periodu od 2011. do 2014. je sjedio na klupi Stare dame i pristanak da radi u Interu navijači Bianconera mu nikako ne mogu oprostiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti