Zidane: Juventus? Danas sam trener Reala, ali to se može promijeniti

Francuz komentarisao špekulacije

Zidane: Juventus? Danas sam trener Reala, ali to se može promijeniti

Prema pisanjima britanskog Daily Maila i Independenta, predsjednik Juventusa Andrea Agnelli je "bacio oko" na Zinedinea Zidanea.

Navodno bi Agnelli već naredne sezone volio vidjeti Zidanea, trenutno šefa struke Real Madrida, na kormilu ekipe Juventusa.

Zidanea bi, umjesto Sarrija, na klupi Juventusa sigurno voljeli vidjeti i navijači torinskog velikana s obzirom na sve što je kao igrač legendarni Francuz radio u dresu Stare dame.

O pomenutim špekulacijama sada je govorio i sam Zidane, koji ne želi odbaciti nijednu opciju, pa ni eventualni odlazak iz Reala.

"Nikada nema potpune sigurnosti da ćete ostati u bilo kojoj fudbalskoj ulozi", izjavio je Zidane na današnjoj press konferenciji, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Osjećam da me klub podržava, radimo u istom pravcu, ali svi znamo kako stvari funkcionišu. Sve je u rezultatima, situacija se mijenja iz dana u dan."

"Danas sam trener Real Madrida, ali to se može promijeniti. Niko me nije kontkatirao, a ja želim istaći da uživam sarađivati sa svojim igračima svakog dana", istakao je francuski strateg.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1579786451
Da li postoji taj igrac ili trener koga juve ne pikira,puuuh....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti