Navijači birali igrača utakmice: Ovakav rezultat pobjednika se ne pamti

"Pomeo" konkurenciju

Navijači birali igrača utakmice: Ovakav rezultat pobjednika se ne pamti

E. Ganibegović

Inter je sinoć u 32. kolu italijanske Serije A s 2:0 savladao Genou.

Sve je riješeno u prvom poluvremenu, tačnije u 22. i 30. minuti kada su golove postizali Nicolo Barella i Edin Džeko, obojica na asistenciju Ivana Perišića.

Odmah nakon utakmice, Inter je na svom zvaničnom sajtu pozvao navijače da glasaju za igrača utakmice, a tri spomenuta igrača koji su učestvovali u golovima, tu je bio i slovački defanzivac Milan Škriniar.

Igrač utakmice prema mišljenju navijača bio je Ivan Perišić koji je dobio nevjerovatnih 69,5% glasova u anketi na Twitteru. Iza njega je bio Škriniar sa 16,6, Barellu je biralo 10,9% navijača, dok je naš Dijamant dobio samo 2,9% glasova od navijača.

Ukupno je glasalo 2.882 navijača.

Oglasi

Igru pomenute četvorice Inter na u objavi na svom sajtu ovako opisao:

Nicolo Barella - Njegov treći gol u sezoni, kojim je prekinuo negativan niz. Dao je vrijedan doprinos u utakmici zahtjevnog intenziteta.

Ivan Perišić - Samo ga pokušajte uhvatiti! Neumoran, brz, precizan: dvije asistencije, jedna nogom, druga glavom. Igrao na krilu prije nego što je prešao u napad. Svestrana izvedba.

Edin Džeko -  Postigao je drugi gol, poput rasnog centarfora i pokazao odličan širi prikaz u igri, dodavanju i pomaganju saigračima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan Škriniar - Neumoljivo sve zatvara. Odličan u odbrani, spašavanju golova, ali i napadima na cijelom terenu.

U narednom kolu Inter gostuje ekipi Spezije i jednostavno više nemaju prava na kiks žele li odbraniti titulu osvojenu prošle sezone. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Dzekson 3%. To su sigurno rođaci glasali i zenini prijatelji
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi