Inter igra generalku, poruka koju Inzaghi šalje nije nimalo dobra

Džeko na klupi

Inter igra generalku, poruka koju Inzaghi šalje nije nimalo dobra

E. Ganibegović

Inter večeras u Pescari igra generalku pred početak nove sezone.

Utakmica protiv Villarreala za Adriatico stadionu u Pescari počinje za koji minut, a u prvoj postavi nema Edina Džeke.

Simone Inzaghi, trener Intera, odlučio se za sljedeći sastav:

Handanovič; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Asllani, Calhanoglu,Gosens; Lukaku, Lautaro.

Edin Džeko ostao je na klupi za rezervne igrače, a sudeći prema ovom sastavu u generalnoj probi pred početak nove sezone, Dijamant nije prva opcija za Inzaghija.

Ipak, sigurni smo da će i u toj situaciji Džeko blistati, baš kako je to nekad radio kod Roberta Mancinija u Manchester Cityju i ulazeći s klupe postao legenda aktuelnog prvaka Engleske.

Inter u novu sezonu ulazi 13. augusta kada će u prvom kolu Serije A gostovati kod Leccea i tako krenuti u pohod na titulu prvaka Italije.

Podsjetimo, Džeko je u Inter stigao prošlog ljeta iz Rome i s ovim timom je postao viceprvak Italije, te je uspio osvojiti svoja prva dva trofeja na Apeninima, Kup i Superkup Italije.

Iako je bilo mnogo glasina oko mogućeg odlaska s Giuseppe Meazze ovog ljeta, Dijamanta ćemo očigledno i u novoj sezoni gledati u plavo-crnom dresu Intera. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ratnik
Ma nista lukaku nije bolji od dzeke, sve bi dzeko zabio sto i lukaku, nista bolji napadac nije, to ce se vidjeti, manje se cak krece od dzeke, taj se samo zna folirat na terenu, kao da je bog zna sta, a nista ne pokazuje, daje golove sto bi svaki napadac dao, zato ga ni jedan klub nece, samo inter previse se folira i seta po terenu
4 0
King_Kenny
...bas cudno,ja sam ocekivao da su doveli Lukakua da bude rezerva Dzeki koji ima 37 godina...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi