22

Komentari (22)

ludilobrale
Prosto ne shvatate da je fudbal biznis ovaj čovjek to i gleda a i voli fudbal . Plan i program FKS je takav da jednostavno neće imati konkurenciju u ligi ako ostali klubovi ne budu imali akademiju . Sarajevu je jedini problem stadion a to će se znati šta stim kad bude sjednica krajem sedmice dali će na Butmiru graditi stadion ili će se Kosevo renovirat i poklonit Sarajevu . FKS trenutni budžet je oko 10 milki 1 stvar i najvažnija kako mi je rekao pravnik FKS gospodn Senad Bilić da nemamo konkurenciju u ligi da se igra LP plan je izmedju 3 i 5 godina u akademiji se dodatno uložio novac od oko milion gde će se doraditi akademija što se tiče smještaja za djecu koja nisu iz Sarajeva. Ja vas ljubazno molim da vas ne nosi ljubomora i da nevrijedzate gospodina i narod Vijetnama da se fokusirate na svoje klubove i da jednog dana i Zrinjski i Zeljo i Čelik imaju svoju akademiju . po slike Sarajeva Velez je najozbiljniji ako je istina što su mi pričali porodica Cemalovic iz Mostara. LP Svima Sarajevo Sampionnnn
BHFanataic
Sta li bi rahmeli Hase rekao na ovo??
Alpasinacxx
Sve ok, konkurencija nam sve duže i sa više frustracija gleda u leđa. ;)
pipun
Pokojni Vuja se prevrce u grobu.
Vagabundo
Sve je ovo kupljeno zbog kladionice da se namjesta i pare uzimaju
Rus
Strucnjak12345
Da vam ja skratim, nece vam napraviti stadion, nece dovoditi nikakve zvijezde, dobit cete samo po kojeg vijetnamca jer je covjek rekao da zeli razvijati vijetnamski fudbal, i vila za tri pet do deset godina je da u Sarajevu igraju vijetnamci
BobPaisley
...a zasto ne bi igrali i Vijetnamci,ako su talentovani???...jesu li to Vijetnamci neke zivotinje ili manje vrijedna bica???...glupane.
Strucnjak12345
Kod vas i onako ne igraju Bosanci, u pravu si bolje i Vijetnamci nego djeca od onih sto su vas drzali u opsadi
Strucnjak12345
Han Li BO SARAJVOO
Samoiskreno
Piratski portal nikada nije napravio ovakav intervju sa vlasnikom Čelika.Pozivam sve navijace Čelika da ne posjecuju ovaj portal.
Strucnjak12345
Legendo zar ti nisi shvatio da mi vlasnika nemamo, da se Fudo igra da nama, Olgun nema nista sa celikom
Zeleni_zub
Na ovom portalu ti radi Dino Kurbegovic, najveci celikov vojnik. A to sto turska varalica ne smije pred kameru je druga prica
ludilobrale
Nije niko ni zvao.. Gospodin je pozvao novinare iz Sport sport da budi njegovi gosti.
Sa1946
Nam radi odličan posao do sad, a ovi mitomani mogu samo da spremaju novu žalbu za CAS jer jadovima nema licence ni sljedeće godine.
DobarDan
Sta kaze niko iz saveza nije imao zelju ni da pita nesto.. ne moze covjek da vjeruje da nekog toliko boli ku*ac za posao koji obavlja.. Dace Bog da ga ovi domaci lopovi ne ubiju u pojam.. na sve su spremi kad brane "svoju" teritoriju..
Rizzle84
Ma najgore je sto on misli da se ovi iz saveza razumiju u fudbal...
E.Car
Div iz šehera
Hvala za duplu. Prijatno.
C.Banks
Malo je smiješno sve ovo, ali to je naša realnost. Uskoro će iz Ruande neko kupiti Želju, iz Tanzanije Veleza, iz Tunguzije Želju. A ove sa šaharom neko iz favela u Brazilu, ili iz Etiopije, Somalije itd.
Austinpowers
Hoce li zelju kupit neko iz ruande ili iz tunguzije?
milivoje
Ako tako plaćate,zašto tjeraju igrace iz stanova!?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.