Inzaghi: Dešava se

Trener Lazija ne pravi paniku zbog ispadanja

Inzaghi: Dešava se

Lazio je večeras uspio prokockati praktično dobijen dvomeč protiv RB Salzburga. Nakon 4:2 u Rimu, Lazio je u Austriji poveo sa 1:0 a onda primio četiri gola od čega tri u rasponu od 72. do 76. minute.

Šokantan poraz je, čini se, više uzdrmao navijače nego Simonea Inzaghija, koji je nakon utakmice dao vrlo odmjerenu izjavu.

"Čim smo poveli, primili smo gol a onda smo kasnije upali u crnu rupu. Imali smo sve u svojim rukama i nismo ovo smjeli dozvoliti, ali dešava se. Potreban nam je hitan oporavak, u nedjelju je derbi sa Romom i moramo učiniti sve da se psihički vratimo do tada", započeo je Inzaghi, te nastavio u optimističnom tonu:

"Siguran sam da će nam ovaj poraz biti velika lekcija za ubuduće. Naučit ćemo iz ovoga i nastaviti da rastemo. Imamo mnogo mladih igrača pred kojima je svijetla budućnost, ne zaboravite to. Ponosan sam na sve što smo ove sezone uradili u Evropi".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Jedino za čim Inzaghi istinski žali je način na koji je njegov tim večeras primao golove.

"Od četiri primljena gola, dva su bila plod naših greški. Imali smo 4:2 iz prve utakmice ali se ovdje nismo branili, došli smo da igramo ali desila nam se ta blokada i ispali smo. Život ide dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi