Inzaghi: Lazio može završiti na drugom mjestu

Trener Nebeskoplavih

Inzaghi: Lazio može završiti na drugom mjestu

Trener Lazija Simone Inzaghi vjeruje da njegov tim može izboriti plasman u Ligu prvaka.

Nebeskoplavi se trenutno nalaze na četvrtom mjestu u Seriji A, a Inzaghi je nakon pobjede nad Torinom istakao da nije nemoguće da završe sezonu na drugom mjestu.

"Možemo biti drugi na kraju sezone. Nikada nisam skrivao svoje ambicije i smatram da je to moguće", rekao je Inzaghi, te dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Da je ovo neka druga sezona, sada bismo vjerovatno bili odmah iza Juventusa. Međutim, Roma i Napoli igraju odličnu sezonu i rijetko kiksaju, ali to ne znači da ih do kraja nećemo prestići".

Lazio nakon 28 odigranih kola zauzima četvrto mjesto sa 56 bodova. Napoli ima 60, a Roma 62 boda, a u igri za mjesta koja vode u Ligu prvaka su još Inter sa 54 i Atalanta sa 52 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi