Od ljeta velike promjene u Laziju
FOTO - EPA

Od ljeta velike promjene u Laziju

A. Beganović

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović mogao bi od ljeta sjediti na klupi Lazija.

Prema pisanju italijanskih medija predsjednik Lazija, Claudio Lotito, ozbiljno razmišlja o promjeni šefa stručnog štaba i sportskog direktora.

Navodno je prvi čovjek Nebesko-plavih nezadovoljan igrom ekipe zbog čega će ceh platiti Simone Inzaghi, ali i velikim brojem propalih poslova zbog kojih će "nastradati" Igli Tare.

Kao mogući nasljednik Inzaghija spominje se trener Bologne Siniša Mihajlović, dok bi Tarea na mjestu sportskog direktora mogao naslijediti Mauro Biankessi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lazio se trenutni nalazi na 7. mjestu tabele sa 49 bodova, šest manje od Juventusa koji se nalazi na 4. mjestu, posljednjem koje garantuje učešće u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi