Inzaghi među prvima posjetio Lulića u bolnici

Naš fudbaler jučer operisan

Inzaghi među prvima posjetio Lulića u bolnici

Senad Lulić uspješno je operisan jučer u rimskoj klinici Paideia.

Bosanskohercegovački fudbaler je operisao lijevi skočni zglob s kojim je imao probleme već duže vrijeme, a atroskopski zahvat su izvršili prof. Rodia i dr. Monachino.

Iz Lazija su saopštili kako će Lulić svakodnevno prolaziti kroz klinički i rehabilitacijski nadzor radi utvrđivanja vremena oporavka, a jedan od prvih koji ga je posjetio u klinici je trener Simone Inzaghi.

Itaijani su objavili video njegova dolaska u kliniku, ali nije želio davati nikakve izjave, želeći najprije da se utvrdi koliko će tačno Lulić biti 'out'.

Još uvijek tako nije sigurno ni hoće li selektor reprezentacije BiH Dušan Bajević moći računati na Lulića u nadolazećem meču baraža protiv Sjeverne Irske. Utakmica se, podsjetimo, igra 26. marta na stadionu Bilino polje u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi