Inzaghi odredio sastav, Inter kreće s dva napadača

Meč u 12:30 sati

Inzaghi odredio sastav, Inter kreće s dva napadača

Edmir Škorić

Inter će danas od 12:30 sati odmjeriti snage sa Sampdorijom u meču 3. kola Serije A.

Inter gostuje Sampdoriji na Luigi Ferrarisu, te će pokušati da ostvari i treću pobjedu u nizu.

Aktuelni prvak svakako je favorit, a trener Simone Inzaghi odlučio je da u meč krene s dva napadača - Edin Džeko i Lautaro Martinez.

Bh. reprezentativac je ponovo dobio šansu za igru od prve minute i Inzaghi mu očligledno u potpunosti vjeruje, a i kako i ne bi nakon dvije sjajne partije na startu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da Inter u srijedu igra protiv Real Madrida meč 1. kola Lige prvaka, a vidjet ćemo hoće li Edin i tu biti starter ili će prednost dobiti Joaquin Correa, koji je također stigao ovog ljeta i koji također briljira.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604593678
Hajd sto smo vas trpili objavama 6 godina dal je u sastavu Rome ili nije a sad pogotovu jos gore dok je u Interu,dosadni ste s tim. Napisite kako je glavni krivac za remi sa Kazahstanom!!!
3 5
Eno30
Sretno Dzeko, a mogobi Dzeko ove godine i da podigne pehar osvajanjem lige. Mislim da je Inter najozbiljniji kandidat da odbrani titulu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi