Inzaghi: Razgovarao sam s De Vrijom i ne sumnjam u njega

Igrat će od prve minute

Inzaghi: Razgovarao sam s De Vrijom i ne sumnjam u njega

Edmir Škorić

Trener Lazija Simone Inzaghi potvrdio je kako će Ciro Immobile i Stefan de Vrij sutra početi od prve minute.

Lazio i Inter igraju derbi kola u Seriji A i ujedno je to borba za Ligu prvaka. Dobre vijesti za navijače rimskog kluba je da se oporavio Immobile i bić e u sastavu, baš kao i stoper De Vrij.

Holanđanin je dogovorio transfer u Inter, pa su zato na Olimpicu bili zabrinuti i nisu baš sigurni u ovog sjajnog defanzivca, ali Inzaghi će mu svejedno dati šansu u meču protiv novog kluba.

"Htio sam da izbjegnem ovakav rasplet i da se odlučuje o tome u zadnjem kolu, ali nema nam druge. Mi moramo dati sve od sebe i igrait u najjačem sastavu kako bismo zadržali četvrto mjesto. Momci znaju koliko je važan ovaj duel", rekao je Inzaghi, dodavši:

"Da nije zadnji meč sezone, ne bih računao na Immobilea, no ovako jednostavno i on želi da igra i mislim da će nam biti od velike pomoći njegova spremnost. Luis Alberto i Parolo ne mogu igrati, ali biće na klupi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"O De Vriju je bilo puno razgovarao, ali ja ne sumnjam u njega. Siguran sam da želi ostaviti traga u ovom klubu. Htjet će pokazati i Interu kako je veliki profesionalac", tvrdi Inzaghi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti