Irfanu Peljti večeras može da zavidi cijeli svijet: Bh. sudija između dvije velike zvijezde

Sudi meč Lige nacija u Varšavi

Irfanu Peljti večeras može da zavidi cijeli svijet: Bh. sudija između dvije velike zvijezde

Edmir Škorić

Najbolji bosanskohercegovački sudija Irfan Peljto dobio je čast da večeras sa svojim pomoćnicima sudi meč Lige nacija u Varšavi.

Poljska i Belgija igraju meč 4. kola i to je definitivno jedan od najzanimljivijih duela večerašnjeg programa.

Obje selekcije imaju po tri boda i žele pobjedu večeras, a i jedni i drugi itekako imaju šansu i adute da naprave takvo što.

Poljake predvodi kapiten Robert Lewandowski, s druge strane je zvijezda Real Madrida Eden Hazard. Između njih dvojice se "u sendviču" našao bh. sudija Irfan Peljto prije početka meča.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Definitivno Peljti nije loše večeras, sudit će nekim najboljim svjetskim igračima, a osim njega tu su i pomoćnici iz BiH Senad Ibrišimbegović, Davor Beljo, dok su u VAR sobi Italijani Paolo Valeri i Longo Salvatore.

Top Komentari

nedimHz87
Irfan Peljto ponos BiH!!!
8 2
Thierry.Henry
Najsvjetlija tacka BH nogometa
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti