43

Komentari (43)

Convict
Mrzim samo zelju i carajvo ckepi sibicarske.
rabodimis
Blago tebi.. Ja bih da se Celik vrati sto prije u PL, bez obzira sto si ti s*pcina.. Koliko samo Zenicana ima po Sarajevu, zive ljudi, rade, studiraju, druze se... Svi normala, sta je sa tobom ? Da nisi koga prevario pa ti tarabu udarili ?
Convict
Jednostavno mrzim zelju i *******o sarajvo,seki ti tarabu udarim misu mali. Samo Celik
rabodimis
Mozes ne samo tim poganim jezikom po k*rcu udarit, jbo ti pas mater odvratnu..
Convict
Mamicu ti udarim misu sibicarski
rabodimis
Jbo ti pas mater odvratnu jesil nepismen ? Fino sam ti napisao gdje me mozes udarit i sa cim.. Citaj idiote..
Convict
Pitari vi ste ckepi svi samo mozete da nam pusite racku Zenicki pitari vi ste ckepi svi ......
rabodimis
Ja eto ti si heroj.. Ko Petar Pan il Pepeljuga.. XD u usta ti se naserem ta glupa.. Znas li sta pametno napisat il smislit ? Domet ti je 4-5 rijeci u krug kombinovat ? Izadji malo, druzi se sa ljudima, upoznaj svijet d*bilu, uzivaj u zivotu.. Nemas konjino dva zivota pa da jedan u glupoj mrznji provedes a drugi da nesto dobro i lijepo dozivis.. Cuo ti da se svi mrze pa da i ti nekog mrzis ?? XD Kako mozes npr. 2-3 covjeka mrzit, da ne govorim o hiljadama, mrznja je posao, okupacija, ogromna energija.. Da posadis drvo imaces 100 puta ljepsi osjecaj nego sto to imas sa tim ponavljanjem da ti nekog mrzis.. Koga ba boli k*rac uopste, ti ko nesto novo rekao sto ne slusamo svaki dan ? XD De skoncetrisi se malo ko ti je najdrazi... Bruka..
Convict
Boli tebe papak cim se hvatas ko skobalj na livadu sir.
rabodimis
Naravno da me boli glupost.. Takvi glupani poput tebe su moju drzavu gurnuli u ovaj jad, kako me bolan nece bolit.. Jako ozbiljno dozivljavam glupane, jos od devedesetih.. Sta vi mozete usrat svi naucni svijeta ne mogu popravit.. Evo slomi se ja ziv.. Al hajd ti objasni nesto glupanu poput tebe.. Nemoguca misija.. Hoces li imat mozga da shvatis ako ti nacrtam ? Nije mi zao vremena ako bar malo neceg mozes upecat..
Convict
Moram ti opet rec pitari vi ste ckepi svi samo mozete da nam pusite racku Zenicki eto necu vise pisat
rabodimis
Bravo !! Jesil to sam smislio il ti je neko pomogao ? Boli te k*rac, uspjeo si u zivotu.. XD
Hellas
Navuce im lik bod i ono mu zvizde.
Gvardijan
@HamzaVojvoda o cemu ti pricas?Ono ne da je bio samo crveni karton vec je ono a da je to moguce bilo za 3 crvena kartona.Isti takav start je bio u utakmici Nica - Ren u francuskom prvenstvu i sudija je poslije konsultaciji sa VAR -om dao crveni karton igracu Nice.
Taceoni
Ko je gledao sinoc Boku vidjeo bi kako se sudi
Brazuka
Vcrs je bio ok sl je smeće
user1675926959
Pitarima samo njihov Gigović valja On bi ih i večeras pogurao...hahahaha.A pozivaju se na pošteno suđenje i kad ga dobiju ne valja
user1675926959
Tipični pitari Nikad sudija ne valja.Peljti plješću u Glazgovu,Amsterdamu,Istambulu al ne valja krezavim.hahahaha jufke su čudo
Kyle8812
Krezava ti cura,lik je sudio 5 konta faulova niko ih nije vidio osim njega
Culer
Poznati krezubi isfrustriran Istok. Likovi dođu da bi izbacili frustraciju na stadionu, jer im komšija tare ženu, djeca šmrču, a na poslu svi ga karaju.
bazaorao
Opet sudija kriv?
rabodimis
Kako tebe nije stid da postojis uopste, otac bi ti sevapa zaradio da te obrisao od storu na vrijeme.. On je kriv najvise, s*rem mu se na potomatvo pogano.. Slobodno mu to prenesi od mene.. s*pcina stara gledaj kakvo je s*anje napravio... Bolje da se pod voz bacio nego sto je tebe takvog na svijet doveo..
rabodimis
Ecosport
Umri gnjido više da ne čitamo tvoja sr@nja ovde, yebem ti familiju cijelu, a djecu više puta majmune
rabodimis
@Ecosport Jesil to pretjerala sa terapijom kujo sugava ?? Sto ne zovnes druga fasistu da te podrzi i odbrani mater vam seljacku, primitivnu jbem.. Tu sam ja nista se ne sekiraj, jbacu ti komplet familiju svaki put, necu fulit nista uopste se ne brini za to.. ;) PS Jesil prenio moje rijeci starom s*pku ? U usta mu se naserem sugava..
hz_033
Sto su se kospe raspisale. Jade jadne, penal u prvom gladno mogao svirati. Citavo vrijeme supak vraca loptu, prekida Sarajevu dvije tri kontre. Svira nekakve kontra faule za Borac dok je igrac Sarajeva u prodoru. Ne svira Borcu u dva navrata ocito igranje rukom. Pisam mu se u licencu, uhljup!!!!
user1659354598
Jao bjednika,sta je trebao jos i penal vam svirati pa da je u Banja Luci sarajevu dao crveni za ovaj start vi bi kmecali danima kao sto i kmecite
vukodlak
Sta ti je ******. Peljto koji je sudio korektno je ***** a Gigovicu aplauz iako ce im j.bat majku prvom prilikom.
Zax
Covjek navlacio zadnjih 20 min konstantno,direktan crveni karton i oni opet protestuju.Pa pokazite na terenu da ste sila ne nego ovda drze svima predavanja a oni najgori na svitu
malibega
Bolan šta navlači.. masakrirali su nas igraci bojca sa startovima, pa kao da je mma a ne fudbal klošaru Pogledaj kako startuje igrać na hamzi za crveni uopšte loptu ne gleda nego ide direktno na koljeno klocu
user1574859714
Pa ovi kitari samo nesto placu,zale se,niko ne valja. Gubitnici
plemic
glupi pitari, bio vam je najbolji igrač, a vi tako.
Patrice77
Joj tuge.. za ove su svi seljaci, a nigdje vecih seljaka nema od njih. Kakve psovke, skandiranja i plus ova bakljada cijelu je*enu utakmicu. 90 minuta kroz maglu gledas fudbal zbog njihovog divljastva, to samo jos u Bosni ima.
HamzaVojvoda
Vidi primitivaca niko s vama nece kad i po svojim pljujete i vredjate. Hej covek dao igracu borca i direktan crveni sto niko ne radi uspeli izjednaciti i opet vam ne valja. Jadnici pacenici
user1676717906
Covjek im baljo a oni ovako vracaju , sramota
vence
Dobro dte proznali da to niko ne radi
Kyle8812
Pacenik ti je mama sto je odgojila takvog invalida
HamzaVojvoda
@vence za mene je istina zakon zasto ne bi poznao i rekao kao sto jeste. Al sta je s vama bolan pa pljujete po svetskom sudiji i to jos vas bosnjo ko sto volite reci?
HamzaVojvoda
@Kyle8812 invalida? Pa ko je prvak evrope u invalid sportu? I tu mozete zahvaliti srbima jer su vam krojili repku za titula
DOKTOR_GAZ_
To im je i domet, SELJACINE OBICNE..covjek DOTKORSKI ODSUDIO, a to sto nasi ne znaju hodati, nije do Peljte..LEVATI gledate li vi kako se sudi u EVROPI?
Ecosport
Kako vas nije stid klošari jedni? Eto sudio vam najbolji bh sudija, sudio u vašu korist i opet ne možete pobijediti. I opet vam sudija kriv. Pa dokle više klošari mrtvi?!
user1676717906
E jesu odvratni
Kyle8812
“Sudio u nasu korist”-Dao igracu crveni koji je zasluzen,nije sudio 2-3 faula cista oko 16 m.Svirao kontra faul 2x nije ga bilo nikako.Sudi ofsajd kad idemo u kontru 2 na 3.Gdje je pomogao je*em ti familiju?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.