Bh. arbitar glavni na meču Juventus - Malmo

Kako su Italijani vidjeli Peljtino suđenje?

17

Komentari (17)

Otac od Ahmedhodžića nije zadovoljan suđenjem. Čitam na FB. Kakav bolestan lik. Takvi roditelji obično upropaste karijere svoje djece. Puna ih je BiH.
K79
ja ba momak se malo malo izvinjava zbog ispada babe na društvenim mrežama a što kazes takvih je previše, dovoljno je otići na utakmice mladih kad čuješ navijanje i komentare roditelja stomak te zaboli jbt
epson
Željezničar teško oštećen protiv Širokog, Miloš Gigović previdio isključenje i penal, Velež oštečen protiv Borca, valjda ti je to nagrada za podobno suđenje Gigovicu, a bio si samo metar od igraca Širokog koji je igrao rukom, rezultat je tada bio 1-1
Baboisback
Peljto evropski sudija,profesionalac. A ovaj Gigovic sudi katastrofalno,i opet sudi vise utakmica od Peljte u Premijer ligi BiH.Vico,providan si.
user1612368054
Sudi zato što je savez koji delegira sudije korumpiran.
Malmi_Suomi
@King_Kenny šta ovaj gospodin ' veliki stariji" @Dasler pravi ti psihički profil???? Treba ga pitati da nije " PROFAILER "????
U prvu si Kingu u pravu si da sam matoriji sigurno i od tebe a bgm i Daslera.
Hajde da ne pišem " romane " kao @Dasler da završim ovdje.- šalim se Dasler. Pozz svima
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...bas i ja htjedoh da mu zahvalim sto mi je odradio tu detaljnu psiholosku analizu...sjecam se da je bila ona serija tamo pocetkom 2000. na OBN televiziji koja se zvala "Profiler",ona zenska sa psihickim mocima sto obradjuje profile serijskih ubica,ne znam jesi li gledao to...e ovaj @Dasler ti je njen brat izgleda....sve mi je pogodio,cak i to da imam 15 godina...ali radnog staza...vidovnjak pravi.
Malmi_Suomi
Nisam bio u toku o čemu se radi a nisam te mogao " nafatati " gdje ste imali prepisku, pa ja " ošinuo " ovdje da pišem.
Znam za OBN da je bila ona treba ali izgleda da joj je @Dasler "brat od tetke hehehehe".
Ja jarane kada čujem ovo brat od tetke i takve stvari ja to tek skontam kada ostanem sam , šta znači i " naježim se VAS" hehehehe. Dobar si 15 godina radnog staža jer meni će kao invalidu rata 80% u Februaru tj 02 02 tačno 20 godina radnog staža
Vozdra Liverpool-ovac ?
Malmi_Suomi
@King_Kenny izgleda da se naljutio @Dasler PROFAILER.
Niđe ga ni na mapi.
Jbga šta ću mu ja, neka je živ i zdrav. A ti Kingu čuvaj se.
Vozdra
Dasler
@Malmi_Suomi Šta je reći? Tko si ti uopće i zašto me prozivaš? Vidim da se poznaješ za maloumnikom koji psuje raji na portalu ukopane, nišane, mezare, roditelje i sl.
Jeste, PROFAILER, imaš šta PROTIV? :)
I de mi reci još jednom, ko si ti ba i zašto mi iskaču notifikacije zbog tebe??? :)
Fakat ne kontam
Malmi_Suomi
@Dasler samo razmišljaj prijatelju. A za tvoju info. ja se ne znam ni sa kim ovdje a pogotovo sa tobom PROFAILER ili ti sa @King_Kenny -ijem i ne znam šta ti je čudno i što se čudiš?
Ja sam niko i ništa ovdje kao i svi mi. Moj ti je savjet da se opustiš.. lijep pozdrav
Dasler
@Malmi_Suomi Šta si ti, neki savjetodavac pa da daješ savjete nekome?
Ja sam maksimalno opušten, naspavan i raspoložen! Tako da daji negdje drugo savjete, kome su potrebni ;)
Čudim se, jer me prozivaš na članku nekom koji nisam ni otvorio, nešto me imenuješ pa da čisto iz kurtoazije, provjerim šta je problem? Jer kao što rekoh, tri puta me spominješ "@Dasler ", šta hoćeš? :)
Malmi_Suomi
@@Dasler okano moje. Hajde se ti fino naspavaj, najedi odmori, ako imaš koga ( zabijoj ga ) bit ćeš 100 veseliji i onda se javi doktoru @Malmi_Suomi ti moj lijepi i prelijepi @@Dasler -u.
@@@Dasler dobar si ti lik samo malo više kur*evit gdje ti ti ne prolazi ovdje samo da znaš.
Lijep i srdačan pozdrav za Vas gospodine @ nakur*čeni
Malmi_Suomi
@Dasler šta bi , gdje nestade?
Mi bar ovdje razmišljamo o tvom zdravstvenom stanju ali ipak vjerujem da tamo negdje gdje živiš ima neTko da te pripazi.
Lijep pozdrav
Sanagoal
redbull
Cuj gigovica savez preporucio za cetvrtog sudiju haha, peljti samo kopacke mogu cistit i on i ovi iz saveza
Jupp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.