Supruga Chelseajeve zvijezde poslala žestoku poruku navijačima tog kluba
Foto: Instaram - @bellesilva

Kada je već on prešutio

Supruga Chelseajeve zvijezde poslala žestoku poruku navijačima tog kluba

E. Ganibegović

Chelsea se nalazi u krizi rezultata, a jedan od njihovih najboljih igrača nakon sinoćnjeg poraza doživio je kritike. On je sve prešutio, ali njegova supruga nije.

U okviru 19. kola engleskog Premiershipa Chelsea je sinoć na svom terenu poražen od Manchester Cityja rezultatom 0:1.

Gol odluke je u 63. minuti postigao Mahrez i tako produžio krizu Chelseaja koji u posljednjih sedam utakmica ima samo jednu pobjedu.

Navijači Chelseaja su zvižducima ispratili svoje igrače jer su nezadovoljni izdanjima u posljednje vrijeme, a supruga jednog od njih nije mogla sve to da podnese.

Kako je i njen suprug Thiago Silva jedan od izviđanih, uznemirena reakcijom navijača, Isabelle Silva je zauzela stav. Ona je poslala žestoku poruku pristalicama Plavaca.

"Ne dolazite na Stamford Bridge ako ne pjevate! Hajde Chelsea!", bila je Izabelina objava na društvenim mrežama. Supruga centralnog beka je tada počela da pjeva, dok je snimana pored drugih ljudi na tribinama koji su takođe pjevali.

Oglasi

Thiago Silva je također podijelio video klip u kojem fanovi zvižde, a uz slike je postavio i emotikon koji pokazuje simbolizuje čuđenje.

Od augusta 2020. godine Thiago Silva igra za Chelsea. Njegova supruga Isabelle ima 35 godina i poznata je brazilska influenserica model. Ona i Thiago imaju dvoje djece.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi