Sinoć se obrukao, ali pravo poniženje je stiglo tek danas i to od vlastitih navijača
Gabonski napadač u nezavidnoj situaciji.

Poslali su mu jasnu poruku

Sinoć se obrukao, ali pravo poniženje je stiglo tek danas i to od vlastitih navijača

Eldar Ganibegović

I najbolji napadači svijeta u nekom su momentu karijere bili u krizi, a sada je taj period stigao za gabonskog napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga kojeg su dan nakon loše partije na društvenim mrežama ponizili vlastiti navijači.

Sinoć je u okviru 19. kola engleske Premier lige Chelsea ugostio Manchester City i poražen je s 0:1 pogotkom Mahreza u 63. minuti.

Trener londonske ekipe Graham Potter našao se u neočekivanim problemima već u petoj minuti kada se povrijedio Raheem Sterling.

Brzonogi Englez je morao napustiti igru, a umjesto njega trener Chelseaja na teren je poslao Pierrea-Emericka Aubameyanga. 

Nije se proslavio Aubameyang na ovoj utakmici. Pružio je jednu jako lošu partiju, a utakmicu nije ni završio.

Trener je odlučio iz igre ga izvaditi nakon nešto više od sat vremena, tačnije u 68. minuti. Umjesto njega ušao je 19-godišnji Jamajčanin Omari Giraud-Hutchinson.

Oglasi

Još jedna loša partija Gabonca, koji iz sedmice u sedmicu igra sve manje, razljutila je navijače Chelseaja.

"Aubameyang bi nam trebao učiniti uslugu i pratiti Ronalda na Bliski istok ovog ljeta", napisao je jedan navijač Bluesa. Drugi korisnik interneta napadačevog je agenta usporedio s "varalicom s Tindera".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Klub iz glavnog grada Engleske je u sve goroj situaciji. Tamni se oblaci nadvijaju nad Grahamom Potterom koji je nedavno u septembru preuzeo ekipu od Thomasa Tuchela i ima ugovor do 2027. godine.

Chelsea je trenutno na desetom mjestu u Premier ligi i deset bodova su udaljeni od mjesta koje garantuje igranje u Ligi prvaka iduće sezone. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi